DK Beauty er importør af mærket Pañpuri, Puri Alchemy og Nordic Amber

Firmaet ejes af Gitte Bøgelund Johansen, som startede virksomheden i Danmark i 2006.

Virksomhedens produkter findes i dag hos førende hoteller, spaer og parfumerier i Danmark.

Pañpuri:

Pañpuri er en eksklusiv hudplejeserie, som består af en førsteklasses Spa- og hudpleje serie til Spa'er, hoteller samt førende parfumerier og stormagasiner.

Pañpuri indvier dig i de vidunderlige hemmeligheder bag Østens urter, som er viderebragt til os. Derfor har vi skabt en enestående række af spa-inspirerede produkter og produkter til personlig pleje, som tilbyder:

  • Top-til-tå forkælelse og holistisk velvære gennem de reneste naturlige urter fra Østen tilført en helbredende filosofi, dynamisk sensualitet og spirituel pleje.
  • 100 % naturlige dufte fra rene æteriske planteolier og planteudtræk.
  • Pañpuri består af en professionel behandler serie, og en salgsserie til hjemme brug.
  • Pañpuri behandlinger gives hos autoriserede Pañpuri behandlere, eksempelvis hos kosmetologer og spa- og wellness klinikker.

Puri Alchemy

Puri Alchemy Company Limited er en af Thailands førende producenter i luksus spa- og aromaterapi.

Vi udvikler unikke hud, krop og hår produkter ideelle til dine behov og dit målrettede kundegrundlag, fra formel udvikling og emballage valg til merchandising og branding.

Derudover tilbyder vi en komplet løsning for eksklusive naturlige spa- og luksus hotel produkter med en tilpasset og professionel produkt linje, baseret på en bred vifte af østlige naturlige botaniske ingredienser lavet til dine specifikke behov.

Privat labling:

  • Udvikler eksklusive hudplejeprodukter samt aroma dufte, som eks. duft lys.

  • Udvikler hudplejeserier i tæt samarbejde med førende eksperter.

  • Privat labling ud fra eks. Puri Alchemys egne recepter.

  • Et bredt udvalg af naturlige første klasses Spa produkter

For mere information kontakt Dkbeauty@Dkbeauty.dk

en helt ny Spa- og hudplejeserie bygget på havets gode egenskaber, samt virksomme urter og planter.

"Nordic Amber" er let anvendelig i skønne konsistenser og gør den almindelige hudpleje til en nydelse.

Serien er udviklet til behandlinger i spaer, samt til hjemmebrug alt efter anvendelsen af produkterne, som alle har flere funktioner.

Rav er nøgle ingrediens, som ud fra en kompliceret, forskningsudviklet proces tilfører produkterne effektive antioxidanter, som genopbygger og hjælper huden med at bevare sig ung, fast og glat.

"Nordic Amber" er økologisk baseret og serien indeholder 8 sunde produkter, der henvender sig til et meget bredt marked.

Dkbeauty@Dkbeauty.dk                          8920 Randers NV                          TLF: 28 18 28 95                         FAX: 87 11 51 52