Vi byder dig velkommen til Pañpuri’s fantastiske duft univers.

Med duft lyst, room spray og luksuriøse diffusere inviterer vi dig ind i en verden af aroma terapi, som byder på noget for enhver; fra de opfriskende dufte til de rolige blomster. Alle duft produkter er naturlig fremstillet med rene essentielle olier.

Home Ambiance føres i Danmark i følgende tre dufte:

Indochine:

Består af citrusfrugter, som er forfriskende og energi givende. Indochine indeholder indisk Lemon Grass, blomstende mandarin og grøn spearmint. Den opsigtsvækkende top note smeltet sammen med pikante blomster og lavendel med en diskret tone af Sandel træ hvilket resulterer i en opkvikkende og forfriskende duft.

Siamese Water:

Pañpuris signatur duft fører dig tilbage til de gamle ”Water festivaller” i Siam kongeriet. Denne specielle blanding indeholder honning farvede jasmin, Ylang Ylang’s hvide kronblade og en let, frisk antydning af Thai mint. Siamese Water spreder en beroligende, sensuel og luksuriøs duft.

Grand Manchou:

Denne orange linje består af friske toner af krydderier og citrus. Grape frugt, Eukalyptus og Rosewood danner en duft af dyb elegance og den giver en duft af en buket samlet af frugter og blomster.

Dkbeauty@Dkbeauty.dk                          8920 Randers NV                          TLF: 28 18 28 95                         FAX: 87 11 51 52