Det begyndte med en tro

En tro på naturens styrke, som har været respekteret af vores forfædre i over 5000 år. Forfædre, der forstod, at vores krop, sjæl og miljø er sindrigt og tæt forbundet. De så, da vores bedsteforældre hyldede naturen ved at behandle sig selv med årtusindgamle urter fra Østen, blomsterolier, knuste rødder og andre ældgamle naturlige helbredende metoder viderebragt fra generation til generation. Hos Pañpuri er det vores ønske at vække den tro til live, som vores bedsteforældre havde på naturens helbredende og mystiske kræfter. Kræfter, som er dybt rodfæstet i Østens årtusindgamle filosofi. En filosofi, der anerkender fysisk, mental og spirituel velvære som gensidigt afhængige af hinanden.

Filosofi

Ligesom vores forfædre tror vi på, at vores krops velvære er direkte påvirket af vores sjæls velbefindende og vores omgivelser. Sand skønhed er mere end bare overfladisk og kommer dybt inde fra kroppen og sjælen. Hvis vi kommunikerer med vores sjæl og deler vores glæde og medfølelse med mennesker omkring os, vil vores krop lytte og stråle. Vi tror også på, at vores sanser er en indgang til vores sjæl.

Betydningen af ”Pañpuri”

Pañña betyder visdom, mens Puri er et palads og et helligt valfartssted. På nogle af Østens sprog betyder Puri også at løsne noget op, som har været bundet, og at gøre det ukendte kendt ved at se løsninger. Pañpuri er således et udtryk for et sted, hvor vi vækkes til den perfekte balance og harmoni mellem vores indre og ydre jeg og vores omgivelser.

Produkter

Vi ønsker at indvie dig i de vidunderlige hemmeligheder bag Østens urter, som er viderebragt til os. Derfor har vi skabt en enestående række af spa-inspirerede produkter og produkter til personlig pleje, som tilbyder:

For mere information se www.Panpuri.dk eller www.Panpuri.com

Dkbeauty@Dkbeauty.dk                          8920 Randers NV                          TLF: 28 18 28 95                         FAX: 87 11 51 52